Ballonvæg

Oprettet 27-02-2019 15:08:58 af Lone / Kategori: Barnedåb, Fødselsdag, Konfirmation

Er en ballonvæg ikke smuk?

Jeg synes en ballon væg eller ballon dekorationer er så smukke, og vil pynte flot op til enhver anledning. Der er flotte guld balloner, balloner med konfetti og hel gennemfarvet skinnende balloner. Brug dem til pynt over kagebordet eller gavebordet.

Kagedeko har 2 størrelses ballonvæg - en lang på ca 5m og en på 2½m. Den lange kan sagtens hænges så højt, at hovedpersonen eller gæsterne kan stå i midten, omringet af balloner. Eller du kan bruge dem som vi har, med de grønne balloner, hængende over bordet.

Kagedeko har ballonvæg i 3 farver - en flot grøn, kunne være til den fodbold gale hovedperson! En flot pink ballonvæg til den smukke pige/kvinde og en lyseblå ballonvæg til drengen.

Denne ballonvæg kan bruges til konfirmationer, fødselsdage, receptioner, barnedåb, bryllupper og meget andet. De pynter flot op på en smart og nem måde.

Og denne ballonvæg er billig, i forhold til, hvis du skulle ud og bestille en ballondekoratør. Vi har sat pakkerne sammen for dig! Alle balloner og line til at sætte det op på er med.  Og det ser sgu godt ud, hvis du spørger mig.

Vi anbefaler at du køber en ballonpumpe med, eller har en kompresser, da det er rimelig mange balloner, som skal pustes op.. Behøvede ikke at gå i fitness center den dag vi lavede de 3 ballonvægge med ballonpumpe.

  

Ballonvæg grøn - lang

    

Ballonvæg blå - kort


Ballonvæg pink - kort

Skriv en kommentar

Opret kommentar

Seneste indlæg

Bagetilbehør
Bagetilbehør
Oprettet 09-06-2021 21:20:42
Sukkertermometer
Sukkertermometer
Oprettet 04-06-2021 13:22:41
Chokorug
Chokorug
Oprettet 14-04-2021 10:04:30