Cake

Oprettet 26-03-2021 15:20:13 af Lone / Kategori: Diverse, Opskrifter

Cake

Cupcake forme med forskellige motiver og i flere størrelser

Cupcakes er små, lækre, samt indbydende kager, der er nemme at lave. De er ofte toppet af med et lag frosting, glasur og evt. kagepynt. Har du brug for cupcake forme med og uden motiver til dine cupcakes, så forhandler Kagedeko mange forskellige slags. Herunder motiverne Frost, Brandmand Sam, unicorn og Halloween. Du kan købe cupcake forme i flere størrelser, både miniforme og den klassiske størrelse. Hvis du mangler andre bageartikler eller bageudstyr i forbindelse med cupcake bagning, så har Kagedeko alt, hvad hjertet begærer.

Cupcake forme til muffins og fødselsdag

Man kan bruge cupcakes til flere forskellige sammenkomster og arrangementer. Om du vælger at bage til dit barnebarns fødselsdag, din venindes babyshower eller bare fordi du har lyst til cupcakes en tirsdag aften. Kontakt Kagedeko hvis du har nogle spørgsmål på telefon +45 7199 3108, ellers kan du købe formene via shoppen. Vi forhandler cupcake forme til din komsammen! Der er flere forskellige motiver. Find den form, der passer jer. Cupcake formene med Spiderman, Brandmand Sam og Frost er nogle af vores populære varer. Køb dem før det er for sent! 


Hos Kagedeko sælger vi også kagebagekasser. Vores kagebagekasser er en sammensætning af forskellige ting, så du nemt kan bage cupcakes for eksempel. Vi har flere forskellige slags kagebagekasser - herunder en flot unicorn kage, julekager osv. Et klik på "køb" og du har alt i indkøbskurven.

Hvilken cupcake mix er mest populær, og hvordan anvender man miksturen korrekt?

Det har aldrig været nemmere at stå ude i køkkenet og bage cupcakes. Med en cupcake mix fra Kagedeko får du lynhurtigt de lækreste cupcakes, inden dine veninder (eller familie) kommer på besøg. Alt, hvad du skal gøre, er at følge vejledningen, og så får du smagfulde og flotte cupcakes. Hos Kagedeko forhandler vi cupcake poser på 500 g og 1 kilo. Hvis der mangler bageartikler til at få kagerne i hus, så har Kagedeko et kæmpe udvalg. Du vil helt sikkert finde det, som du mangler. 


Vi vil anbefale dig kun at fylde halvt op med dej i cupcake formene. Du kan også anvende cupcake mix til lagkagebunde eller, hvis du foretrækker at lave mini cupcakes, så kan du også benytte posens indhold til det. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Hvis du ikke får brugt al cupcake mix, så kan du sagtens gemme resten af blandingen. 

Hvilken kageform kan man anvende til en hindbær cheesecake?

Den klassiske kageform til cheesecake er en springform. Hos Kagedeko forhandler vi springforme af super kvalitet fra Decora i forskellige størrelser. Du kan f.eks. lave en hindbær cheesecake i Kagedekos formestørrelser på 20 cm, 25,50 cm og 28 cm i diameter. 


De er lavet af non-stick rustfrit stål, som giver en jævn bagning og et fremragende resultat. Springformen lukkes og åbnes med den kendte lås og med løs bund, så du nemt kan få din cheesecake ud efter bagningen. Inde under bageartikler kan du finde et stort udvalg af forme til kagebagning. Har du nogle spørgsmål, kan du ringe på telefon +45 7199 3108. Find den kageform, som passer til dit behov og køb den via shoppen.

Hvordan laver man den bedste 'chocolate cake'?

Kagedeko har opskriften på den bedste 'chocolate cake'. Vi ved, at det kan være et virvar af forskellige opskrifter på 'chocolate cake'. Men vi er nu ret sikre på, at denne kage kan feje benene væk under jer. 


For os skal en 'chocolate cake' rumme flere dele. Den skal være svampet, luftigt og ja. smage af chokolade. Det lyder skørt, og der findes mange opskrifter, hvor kagerne ikke smager af chokolade. Vi vil gerne give jer opskriften på den bedste 'chocolate cake' efter vores mening. Mangler du bageartikler til at få kagen i hus, så har Kagedeko et kæmpe udvalg.


Du kan peppe den bedste 'chocolate cake' lidt op, når der er sæson for bær. Her tænker vi på hindbær og jordbær. Det giver lige det ekstra touch, både for øjne og mave. Vi kan også godt lide at servere vaniljeis ved siden af. 

 'Chocolate cake' opskrift

For at lave den bedste 'chocolate cake' skal du bruge følgende ingredienser: 

  • 200 g chokolade, vi kan godt lide at bruge en blanding mellem lys og mørk 

  • 200 g smør

  • 250 g sukker

  • 6 æg

  • 3 spsk hvedemel

  • 1 tsk vaniljesukker

  • lidt salt


Smelt smørret i en gryde mens sukker, vaniljesukker og æg piskes sammen til en let masse. Når æggemassen er luftig, så skal der piskes hvedemel i. Put den finthakkede chokolade (mørk og lys) ned til det smeltede smør. Rør derefter rundt og tilføj lidt salt - og vent på at chokoladen smelter fuldstændig. 


Derefter skal chokolademassen hældes forsigtigt over i æggemassen. Vend masserne sammen med en kærlig hånd. Så tager du din kageform fra Kagedeko og hælder 'chocolate cake' massen deri. Bag med varmluft ved 175 grader i 20-25 minutter i en forvarmet ovn.

På den måde laver du vores bud på den bedste 'chocolate cake'. Bon appetit!Skriv en kommentar

Opret kommentar

Seneste indlæg

Sådan laver du chokolate bombs!
Sådan laver du chokolate bombs!
Oprettet 17-11-2021 13:37:31
sådan temperer du chokolade i microovn!
sådan temperer du chokolade i microovn!
Oprettet 16-11-2021 22:02:37
Dinosaur kage med drip
Dinosaur kage med drip
Oprettet 03-11-2021 13:53:58