Cake 2

Oprettet 04-04-2021 22:02:14 af Lone / Kategori: Opskrifter

Cake


Hvornår kan jeg bruge en cake drum, og hvilke forskellige cake drums forhandler Kagedeko?

En cake drum er en hård pap fad i oftest rund eller firkantet, som er belagt med folie i forskellige farver. En Cake drum bruges til at stille din færdigpyntede kage på. En Kage, som måske er pyntet med et sukkerprint. Ofte har man ikke et fad som passer til så stor en kage, eller også vil man gerne have den flotte ensartethed, som en cake drum giver. Det er også en billig måde at få ekstra og identiske fade, hvis man skal lave flere kager til forskellige anledninger. En cake drum fås fra 20 cm og helt op til 40 cm i diameter. Og ligeledes i kvadratisk og rektangel form. Cake drums kan ofte genbruges, der kan dog blive skæremærker fra kniven på din cake drum.  

Kagedeko har mange forskellige cake drums i forskellige størrelser og farver. Hvis du ikke finde den størrelse du har brug for, så kontakt kagedeko på 71993108 eller lone@kagedeko.dk, så vender vi hurtigt tilbage. 


Hvordan køber jeg en cake drum hos Kagedeko?

Du kan nemt købe cake drum hos kagedeko. Du finder dem i kategorien Bageartikler - Bag kagen - Cake drum og kagepap. Du vælger hvilken størrelse du ønsker og lægger i kurv.
Hvis du ønsker et større parti, så kontakt os på info@kagedeko.dk, så finder vi en god pris. 

Man vælger cake drum ud fra hvilken størrelse kagen har, som man skal lave og så lægger man ca 2-5 cm til , så finder man diameteren på det cake drum man har brug for.
Husk også at bestille et sukkerprint til kagen. 


Hvad er cake pops pinde?

Cake pops pinde er pinde, som man bruger til at lave cake pops med. Egentlig kan man også kalde dem slikkepinde pinde, da de er magen til dem vi kender fra slikkepinde. Cake pops pinde findes i forskellige længder. Nogle vil gerne have dem ekstra lange. Nogle cake pops pinde er bagefaste, dvs. at du kan bage med dem i ovnen. Læs under produktbeskrivelsen om de kan tåle at blive bagt med eller ej. De Cake pop pinde kagedeko har fra Funcake er bagefaste op til 230°.


Hvordan laver man popcakes pinde?

Cake pops er meget nemme at lave og det er MEGA hyggeligt. Man kan lave dem på mange forskellige måder.

Kagedekos favorit cake pop opskrift er denne.


Cake pop opskrift: ca. 40 stk. 

  • 500g kagerester. (evt. rester fra kager, eller købte roulader, chokoladekager osv)

  • 200g flourmelis

  • 1-2 spsk kakao

  • 200g flødeost evt. philadelphia 

  • 50g blødt smør


Det hele blandes sammen til en ensartet masse, den må ikke blive for blød, og trilles til kugler.  Stil dem på køl. 


Til dekoration af cake pops kan du bruge Deco melts. Du skal bruge ca 450g, som du smelter i microbølgeovn. 10-15 sek ad gangen til meltsene er næsten smeltede. Tag dem ud og rør, til alt er smeltet. 


Tag kuglerne ud, dyp cake pop pindene i melts og stik dem ca halv igennem kagekuglerne. Lad det stivne lidt. 

Dyp herefter alle cake pops i deco melts og pynt dem med krymmel mv. Der er masser af muligheder for at pynte dine cake pops på flotte måder.

Du kan også bruge chokolade istedet for Deco melts.


Du kan også pynte dine cake pops med et sukkerprint. 

Cake pops pinde til forskellige formål 

Man kan bruge cake pops pinde til forskellige formål. Det er kun fantasien som sætter grænser.
Du kan pynte dem til bryllup, fødselsdag, studenterfest og konfirmationen. Søg evt. på google og få masser af ideer. Hvad er forskellen ved at købe popcakes pinde hos Kagedeko i stedet for i et supermarked?

De cake pops pinde, som kagedeko har, er fremstillet af firmaer, som leverer til professionelle konditorier og bagerier. Derfor kan du være sikker på at det er kram og ikke noget billigt bras. Funcake som vi køber bageartikler ved, har eksisteret i mange år og lever af at leverer kvalitets bageartikler.

I supermarkeder er det ofte et biprodukt.  
Skriv en kommentar

Opret kommentar

Seneste indlæg

Sådan laver du chokolate bombs!
Sådan laver du chokolate bombs!
Oprettet 17-11-2021 13:37:31
sådan temperer du chokolade i microovn!
sådan temperer du chokolade i microovn!
Oprettet 16-11-2021 22:02:37
Dinosaur kage med drip
Dinosaur kage med drip
Oprettet 03-11-2021 13:53:58