Chokoladecreme
Denne chokoladecreme kan bruges til at lægge mellem kagebunde, eller sprøjtes på toppen af en kage. Man vælger selv om den skal laves på lys eller mørk chokolade. Kagedeko har et stort udvalg af kagepynt til din kage, både spiseligt og ikke spiseligt, som du kan pynte din færdige kage med chokoladecreme på.
Ingredienser:
1/2 L fløde200g chokolade (50-60%)2 blad husblasØnsker man at lave hvid chokolade creme, skal man i stedet for den mørke chokolade bruge 250g hvis chokolade.
Fremgangsmåde:
Kom husblas i en skål med rigeligt kold vand. Hak chokoladen i mindre stykker og kom det i en fladbundet skål.Kom fløden i en gryde og varm det til lige før det koger. Hæld 2/3 del af den varme fløde over chokoladen og lad det stå 3-5 min. Rør så forsigtigt rundt til chokolade og fløde smelter sammen, tilføj resten af den varme fløde. Rør roligt rundt til massen er ensartet. Så skal husblassens i og røres rundt til det er opløst.Kom nu madfilm ned oven på massen (ja filmen ligges ned ovenpå den varme masse og helt ud til kanten så der ikke er luftbobler mellem madfilm og chokolademasse) stil skålen på køl i ca. 8 timer gerne til dagen efter. (Massen skal være max. 5 grader) Så fjernes filmen og massen piskes op med en el-pisker, først på lav hastighed så mellem, indtil massen bliver lækker blød. Nu er cremen klar til at komme i/på kagen.