Konfirmations kageideer og ofte stillede spørgsmål

Oprettet 12-04-2017 21:30:51 af Lone / Kategori: Diverse, Konfirmation

I dette blog indlæg, kan du læse om nogle konfirmations kageideer. Men først vil jeg starte med de ting, som jeg ofte bliver spurgt om, omkring sukkerprint.


Du kan bestille sukkerprint i god tid. Sukkerprint kan holde sig i op til 3 mdr, fra de er printet. Når du bestiller, skal du angive en anvendelsesdato. Så sender jeg, så du har den senest til den dag. Det er ca 5-10 hverdage før, nogle gange flere, især i spidsbelastnings tider, som konfirmationstiden, kommer de tidligere afsted, for ikke at skabe for meget pres på! Sukkerprintene skal opbevares ved stuetemperatur og ikke i direkte sollys, indtil de skal anvendes. Hos kagedeko.dk har du mulighed for at bestille på 2 måder.

  1. Designeren, hvor du designer printet, med billeder og tekst, som du ønsker det. Der kan desværre ikke designes a3 str. i Designeren. Det du laver i designeren, er det, som du får, så hvis du ikke har billedet forstørret helt op eller teksten er sat lige i ansigtet, ja, så er det, det, du får. Men Designeren giver dig mulighed for at sætte flere billeder sammen, sætte sjove ansigter på osv.
  2. Sukkerprint - eget billede kategorien. Her trykker du på det produkt, du vil have. Inde på produktet, kan du angive bestillingsoplysninger, såsom - om der skal dannebrog på printet - om du vil have billedet til godkendelse inden jeg printer det og så er der et felt, hvor du kan skrive den tekst, som du gerne vil have på billedet. Det koster ikke ekstra!

Konfirmations kageideer

Nå men selvfølgelig skal der sukkerprint på kagen til konfirmanden. Det kan være det sødeste baby billede eller pinlige situationer, så konfirmanden krummer tæer eller hvis du skal være sød ved konfirmanden, det billede, som de helst vil have på. Sammen med printet, er der forskellige måder at dekorere kagen på.Du kan sætte nogle af disse søde konfirmationsfigurer på kagen. Konfirmanden der elsker fodbold kan slå sig løs og pynte lokalet, kagen eller bordet med diverse fodboldting. Du kan udstikke dem i fondant. Det var nogle få ideer og muligheder til konfirmations kageideer, hvis du har spørgsmål, så kontakt mig endelig. :)

Psst: hvis du slet ikke selv vil lave noget, så kan vi lave disse oreos med dit billede - det bliver et hit!  Skriv en kommentar

Opret kommentar

Seneste indlæg

Sådan laver du chokolate bombs!
Sådan laver du chokolate bombs!
Oprettet 17-11-2021 13:37:31
sådan temperer du chokolade i microovn!
sådan temperer du chokolade i microovn!
Oprettet 16-11-2021 22:02:37
Dinosaur kage med drip
Dinosaur kage med drip
Oprettet 03-11-2021 13:53:58