påske bræk!

Oprettet 03-04-2020 14:33:40 af Lone / Kategori: How-to, Opskrifter, Påske

Jeps - du læste rigtigt - påske bræk. Virkelig lækker og nemt. Start med at smelte lidt kakaosmør i microovnen - jeg bruger callebaut pulver kakaosmør - mega nemt. Husk at bruge plastikbøtter, når du smelter chokolade og kakaosmør i micorovn, da det ikke bliver varmt, som fx. glasskåle m.v. bliver. Det er nemmere at have styr på temperaturen. 

Del kakaosmøret op i så mange farver, som ønsker - tilsæt Pulverfarve, til du får den ønskede farve. 

Smelt herefter den mængde chokolade du ønsker sammen med 2% callebaut pulver kakaosmør. I micro 30 sek, ud og røre i, micro 30 sek, ud og røre i, tjek temperaturen - den skal ligge på 32-33 °. giv den 10 sek indtil den er klar. 

Smør chokoladen ud på en plade med bagepapir. Tag en ske og kør udover chokoladen med den farvede kakaosmør, så du får flotte striber, mønstre som du ønsker. 

Drys herefter med diverse krymmel, alt efter tema og hvad du har på lager - fx. påske som denne med lyse farver, søde fugle og æg, eller hvis du er heldig - påske krymmel.

Sæt den på køl indtil den er stivnet og pensel den evt. med noget perlemor dust for at få en flot og skinnende overflade. Bræk den herefter i mindre stykker, Put evt. i pose og giv dem væk som en lækker gave. 


Hvis du har været i gang med at lave flødeboller eller lign, kan du også lave resterne til at lave brækket. 





En ekstra opgave er at finde ud af række følgen af billeder...  ;) 


Du kan varierer den i det utallige - halloween bræk, jule bræk, unicorn bræk osv. :)

God fornøjelse OG påske!

Skriv en kommentar

Opret kommentar

Seneste indlæg

Sådan laver du chokolate bombs!
Sådan laver du chokolate bombs!
Oprettet 17-11-2021 13:37:31
sådan temperer du chokolade i microovn!
sådan temperer du chokolade i microovn!
Oprettet 16-11-2021 22:02:37
Dinosaur kage med drip
Dinosaur kage med drip
Oprettet 03-11-2021 13:53:58