Levering fra 35,- DKK

Sjove ideer til halloween

Oprettet 25-10-2014 11:16:42 af Lone / Kategori: Halloween, How-to


Jeg har det dobbelt med halloween - det er et fænomen, som lige så stille har spredt sig fra Usa - og som især forretninger har taget til sig!. Men samtidig er det også en mulighed for at hygge, pynte op og være kreativ, så den springer jeg på. :).

Min datter skulle have legegruppe i går, så jeg fandt på at det skulle være Halloween hygge. De ideer jeg kom p er nemme og hurtige - jeg har linket til ideer, templates m.v. nedenunder:


Det samlede bord med Græskarboller, græskar Klementiner, spøgelser, edderkoppe blod m.v.


Disse spøgelser har jeg lavet af en chokoladekagerest, jeg havde liggende i fryseren. kageresten rørte jeg sammen, (jeg brugte K-spaden til min kenwood) med lidt jordbærsyltøj, så den hang sammen. Så rullede jeg kugler af dem, som jeg satte på en pind. Jeg har brugt hvid chokolade, som jeg har smeltet over vandbad. For at fortynde den lidt, så det var nemmere at rulle kuglerne i, tilsatte jeg lidt kakaosmør. Men det er ikke strengt nødvendigt. Jeg har lavet nogle tags, som jeg satte på under spørgelserne. Disse tags kan du også sagtens sætte omkring almindelig sugerør osv. Du klistrer dem sammen med alm. limstift. DU får den gratis her af mig: BØH- TAGS.Jeg har disse fantastiske glasflasker (de kan lejes hos kagedeko) som jeg elsker, men du kan også bruge dine almindelige glas. Jeg limede dem på med en almindelig limstift. sørg for at komme godt over det hele. Det kan sagtens tages af i vask igen. I flaskerne er der brugt rød saftevand. :) Sugerørene kan købes her: Papirssugerør - Labels får du her, helt gratis: Edderkoppeblod - labels


Den her er nem og sjov - tegn ansigt på klementiner, så ligner det små græskar. Sødt og hurtigt. 


Jeg havde bagt nogle almindelige grovboller, som jeg klippede 6 gange i siderne inden hævning. Når de så hæver op, ligner det græskarriller. I toppen er der lavet et lille hul og stukket en salt stang ned, som top på græskarret. Nemt.


Og undskyld... jeg lod mig overtale af min datter- der var nogle kagerester fra spøgelserne tilbage - dem lavede vi til pølser... De var meget populære!!!! Vi spillede Halloween bingo, det var hyggeligt, jeg havde fundet nogle plader på nettet  - præmierne var Haribo flagermus og nogle "vingummi hjerner" jeg har købt i England. (Så seje vingummier kan desværre ikke købes her i Danmark... Måske skulle jeg tage et sortiment hjem til næste halloween - hvad siger du?   

Skriv en kommentar

Opret kommentar

Seneste indlæg

Den ultimative nytårskage!
Oprettet 13-12-2019 12:31:02
Snow globe cookies
Oprettet 12-12-2019 15:56:09
Nem nytårskage
Oprettet 11-12-2019 09:58:23