Vores sukkertermometer er en af vores mange bageartikler, som du ikke kan undvære i dit køkken ved bagning. Læs mere om, hvorfor du skal have et sukkertermometer fra Kagedeko.
Du bruger et sukkertermometer til temperering, når du laver slik. Det kan eksempelvis bruges til at måle temperaturen, når du opvarmer sukker til bolcher, vingummi, skumfiduser og karamel. Sukkertermometeret hjælper dig med at kontrollere, hvordan sukkermolekylerne arter sig. Sukkertermometeret kan også bruges til temperering af syltetøj, flødebollemasse eller chokolade. Til chokoladetemperering hjælper det dig eksempelvis til at give chokoladen en blank overflade og et helt rigtigt 'knæk'.
Vores digitale termometer til sukker og chokolade er fremragende til temperering af chokolade og sukker i bagning og kan også bruges til mange andre ting. Faktisk kan dit sukkertermometer også bruges til te. Meget hvid og grøn te tåler nemlig ikke kogende vand. Du kan derfor stille dit sukkertermometer i koppen med det kogende vand og så vente med at tilføje teen, til vandet har den perfekte temperatur.
Når du arbejder med sukker på et højt niveau, er et sukkertermometer et uundværligt værktøj. Den forkerte temperatur kan medføre, at sukkeret brænder på eller hærder. Vi anbefaler, at du finder et sukkertermometer, der kan måle fra omkring -50 til +300 grader.Et sukkertermometer bør være af god kvalitet og være let aflæseligt. Se vores digitale termometer her.
På Kagedeko.dk kan du købe vores digitale termometer for kun 120 kr.
Hos Kagedeko.dk har vi testet vores udstyr af - så vi ved, det virker. Vores sukkertermometer er udarbejdet til at måle temperaturen på slik, chokolade og diverse sukkeropløsninger. I mange supermarkeder sælges digitale termometre, der primært er lavet til at angive temperaturen på kød. Disse stikkes ind i eksempelvis en steg og hjælper dig med at se, om kødet er kogt færdigt. Et sukkertermometer hjælper dig derimod med at kontrollere sukkermolekylerne.