Uhyggelige Halloween - Oreos

Oprettet 27-09-2017 14:24:08 af Lone / Kategori: Halloween, How-to

Halloween er efterhånden blevet en (u)hyggelig tradition i Danmark. Hvor børnene klæder sig uhyggeligt på, og går ud og rasler sammen med deres venner.  Men hvad byder du kvarterets børn på, når de forventningsfulde ringer på døren og råber "Trick or treat"? Vi kommer her med vores forslag.


Oreos med halloween print


Her får du opskriften på de sødeste Halloween Oreos, som både kan bruges til at dele ud i døren, som en ekstra godte til halloween festen eller til hygge i efterårsferien. De små søde kager er super nemme at lave, så tage endelig børnene  med i køkkenet. Når du er færdig kan du anrette dem på et fad,  i en kurv, hvor du kommer lidt spindelvæv over - eller i en lille cellofanpose til de raslende børn, eller som værtindegaven.


Opskrift Halloween Oreos

Det skal du bruge

 

Sådan gør du

Rul den hvide fondant tyndt ud, og stik cirkler ud, der passer til omfanget af en Oreo.


Hæld lidt glukosesirup op i en lille skål , og pensel lidt sirup på de enkle Oreos (som lim), inden du ligge dine fondant cirkler ovenpå.


Nu er du klar til at sætte dine kageprint ovenpå fondanten. Men først skal du løsne printene. Vi gør det altid inden vi sender ud, men er der nogen, der alligevel skulle sidde fast, så skal du blot trække papiret hen over en bordkant et par gange på de forskellige led og kanter. Så slipper kageprintene lige så fint. Det er vigtigt du ikke begynder at hive dem af, da de så kan gå i stykker. Arbejd dem heller af hen over en bordkant som vist, så får du det bedste resultat.


Sæt så halloween kageprintene ovenpå fondanten, og dine flotte Oreos kager er allerede færdige.  Så flot og så enkelt kan det gøres.


Rigtig god fornøjelse.

Skriv en kommentar

Opret kommentar

Seneste indlæg

Sådan laver du chokolate bombs!
Sådan laver du chokolate bombs!
Oprettet 17-11-2021 13:37:31
sådan temperer du chokolade i microovn!
sådan temperer du chokolade i microovn!
Oprettet 16-11-2021 22:02:37
Dinosaur kage med drip
Dinosaur kage med drip
Oprettet 03-11-2021 13:53:58