Unicorn kage

Oprettet 25-09-2019 09:16:47 af Anne / Kategori: Diverse

Unicorn kage

Nu kan du selv kaste dig ud i at lave en unicorn kage med dette how to indlæg.


Når du skal lave din unicorn kage, kan du vælge at bage lige den kage du bedst kan li´. Det vigtigste er, at den bliver samlet i en form med kageplast, så den får helt lige kanter. Den kan f.eks. samles i ringen fra en springform. Men sørg for at kagen får en god højde. Husk samtidig at samle den på det fad den skal serveres på.

Hvis du ikke ved hvad du vil bage, kan vi anbefale at bage disse lagkagebunde og lægge dem sammen med denne lækre tobleronecreme.

Derefter skal du smøre den op med smørcreme. Du kan finde vores opskrift på smørcreme lige her

Opsmurt unicorn kage
Unicorn kage.

Når kagen er smurt op, kan du dele resten af smørcremen i 3 portioner og farve dem i hver sin farve. Vi har sammensat en pakke med alt det udstyr du skal bruge til at pynte denne kage med. Du finder pakken, lige her. Hvis du ikke ønsker at købe hele pakken, kan du selvfølgelig også købe tingene enkeltvis. Du kan f.eks. se vores store udvalg af pastafarver lige her. Husk, at jo mere pastafarve du kommer i smørcremen, jo kraftigere bliver farven. 

Vi har valgt at bruge 2 forskellige tyller. Den ene er en tylle 6b og den anden er en 1M

Tyller til unicornkage
Unicorn kage

Når du har smurt kagen op, kan du let ridse et par streger i smørcremen på selve kagen, for at afgrænse det område der skal sprøjtes i. Det gør det mere overskueligt og mindsker risikoen for, at sætte rosetter/dutter med smørcreme forkert.

1 m tylle unicorn kage

Når du sprøjter smørcremen på, fås det bedste resultat ofte ved, ikke at tænke for meget, men at gøre det tilfældigt. 

Unicorn kage tyller

Nu laves der dutter og rosetter tilfældigt i det afridsede område, indtil man ikke længere kan se den hvide smørcreme i bunden. 

Unicorn tyllet kage

Herefter sætter vi horn, ører og øjne på kagen. De sælges som et sæt og findes lige her. Det er både nemt og så kan sættes bruges igen og igen.

Når horn osv. er sat på, pynter vi med det fineste krymmel i guld og pastelfarver. 

Horn, øjenvipper og ører til unicorn kage.

Placering af ører på unicorn kage.


På kort tid kan selv en helt almindelig husmor altså forvandle en regulær lagkage til et mesterværk. Som tidligere skrevet, sælger vi selvfølgelig hele sættet med alt hvad du skal bruge for at pynte kagen. Du finder det lige her.

Rigtig god fornøjelse!

Unicorn kage


Skriv en kommentar

Opret kommentar

Seneste indlæg

Chokorug
Chokorug
Oprettet 14-04-2021 10:04:30
Bagte æg med kagedej! 🥚
Bagte æg med kagedej! 🥚
Oprettet 31-03-2021 20:04:22
Cakesicles
Cakesicles
Oprettet 10-02-2021 12:19:32