Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Firma:

Kagedeko Aps
CVR: 40786309
Ole Rømers Vej 18
8670 Låsby

E-mail: info@kagedeko.dk
Telefon: +45 7199 3108


I disse betingelser betragtes erhvervskunder som private virksomheder, offentlige institutioner, foreninger, fonde og selvejende institutioner. 


1. Bestilling

Varer skal bestilles via https://www.kagedeko.dk/. I særlige tilfælde kan bestilling foretages per telefon eller e-mail (f.eks. faste erhvervskunder med konto).

Når du handler på https://www.kagedeko.dk/ indgås aftaler på Dansk.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på https://www.kagedeko.dk/ - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Alle priser er inkl. 25% moms og andre afgifter. Der er taget højde for afregning af sukkerafgift på importerede varer indeholdende sukker.. Priserne er dagspriser og der tages forbehold for moms- og afgiftsændringer. 


2. Betaling

Betaling kan ske online på https://www.kagedeko.dk/ med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Debit,, MobilePay, viaBill samt bank overførelse. Der opkræves intet kortgebyr. Afhentes varen kan disse betales kontant senest ved afhentningen.

Vi hæver først beløbet, når varerne afsendes, og der kan aldrig hæves et større beløb, end godkendt ved købet.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,- til viaBill. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Betalingen registreres typisk efter 1 bankdage, og ordrebehandlingen påbegyndes første fra det tidspunkt. Dermed gælder leveringstid i dette tilfælde, først fra dette tidspunkt.

Erhvervskunder

For erhvervskunder gælder, at der kan betales via kort som nævnt ovenfor og desuden betaling via EAN (elektronisk fakturering). 

 

3. Levering

https://www.kagedeko.dk/ leverer pakker i samarbejde med GLS og Postnord. Du kan til enhver tid, se de aktuelle fragt priser på https://www.kagedeko.dk//levering. Prisen for at få varen leveret afhænger af vægt og leveringsmetode og ligger i intervallet 35,- til 280 ,- kr.  Det er også muligt selv at afhente, men kun efter forudgående aftale.

Leveringstiden er normalt 1-4 hverdage, fra du bestiller, til du får den med posten. Ved bestilling inden kl 12.00 på hverdage, bestræber https://www.kagedeko.dk/ sig på at sende varene samme dag. Den anslåede leveringstid (antal hverdage) vil være angivet i e-mail med ordrebekræftelse, samt når du vælger "indkøbskurv".

Den oplyste leveringstid er altid i antal hverdage excl. lørdag og er en forventet og dermed ikke en garanteret tid.

Har du brug for at en vare leveres med kort frist eller til et bestemt tidspunkt, anbefaler vi altid, at du kontakter os pr e-mail eller telefon og får leverings tidspunkt bekræftet.

For special producerede varer med eget billede, kan der angives dato hvor dette skal anvendes. I dette tilfælde produceres og afsendes ordren senest 5 dage før denne dato.

Levering anses for værende sket, når kunden har fået varen udleveret. Varen er udleveret når kunden fysisk har denne i sin varetægt, f.eks. udleveret fra pakkeshop, er Flex leveret, eller er afleveret i kundens postkasse.

 

4. Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@kagedeko.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du kun fortryder en del af dit køb.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 

Du skal selv betale for at pakken returneres. Dette gælder også returfragt som Postnord/GLS opkræver ved ikke afhentede pakker. Det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Derfor anbefaler vi, at varen returneres på forsvarlig vis, f.eks. på samme vis som du modtog den. Når du sender varer retur til os, skal de sendes til:

Kagedeko Aps
Ole Rømers Vej 18
8670 Låsby
Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Dvs. vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pr. efterkrav.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Specielt vedr. køb i perioden 1. December til 23. December. For alle ordrer  i denne periode er fortrydelsesfristen forlænget til den 15. i den efterfølgende januar måned. 

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes: Varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer, eller har fået et tydeligt personligt præg, herunder produkter påtrykt kundens billeder.
Forseglede varer/fødevarer som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige  årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter levering.
Varer der handles direkte med Kagedeko på vores fysiske adresse, på messer mv.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Erhvervskunder

For Erhvervskunder gælder fortrydelsesretten ikke. Evt. retur for erhverv skal  ske ved forudgående aftale, og på vilkår der aftales individuelt.


5. Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvis varen er gået i stykker under transporten, skal du straks ved modtagelsen rette henvendelse til den instans, som har stået for leverancen (f.eks. PostNord eller GLS).

Vi refunderer rimelige dokumenterede fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Vi anbefaler du kontakter os inden returnering, da vi kan fremsende returpakkelabel således du ikke skal lave udlæg for returfragt.

Varen sendes til:

Kagedeko Aps
Ole Rømers Vej 18
8670 Låsby
Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Dvs. vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pr. efterkrav.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Vi vil meget gerne at du skriver en e-mail til os forud for returneringen da det letter vores behandling og minimerer tiden for reklamationen. Her kan vi endvidere hjælpe med til at sikre at det er en fejl ved produktet, og ikke fejl ved betjening. Men det er ikke et krav.

Erhvervskunder

For erhvervskunder (business to business) gælder 12 måneders reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode. Erhvervskunden er forpligtet til straks at foretage kontrol af varen samt at undersøge denne for eventuelle mangler. Transportskader skal straks gøres gældende overfor transportøren. Reklameres der ikke rettidigt, bortfalder retten til at gøre mangler gældende.


6. Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, telefonummer og mailadresse samt betaligsoplysninger. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Kagedeko Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.  Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på https://www.kagedeko.dk/  er Kagedeko Aps.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@kagedeko.dk.

Se hele vores persondatapolitik på https://www.kagedeko.dk//persondatapolitik.


7. Ansvar

Produkter hvor kunden leverer eget materiale har Kagedeko intet ansvar, for kundens manglende hjemmel til reproduktion, mangfoldiggørelse eller udgivelse af skrift, tegninger, mønstre, illustrationer, tekster, varemærker eller andre forretningskendetegn der kan være underkastet tredjemands rettigheder. Pådrager Kagedeko sig ansvar overfor tredjemand i anledning af kundens manglende hjemmel til udnyttelse af tredjemands tilkommende rettigheder, holder kunden Kagedeko skadesløs for et sådant ansvar.

Kagedeko påtager sig ikke ansvaret for, at vores varer forårsager indirekte skade, følgestab, tab af arbejdsfortjeneste m.v. Brug af varer sker således på eget ansvar.


8. Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte https://www.kagedeko.dk/. Du finder til enhver tid aktuel kontaktinformation på https://www.kagedeko.dk//kontakt. . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
Forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 

_____________________________________________

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

- Til: Kagedeko, Ole Rømers Vej 18, 8670 Låsby, Danmark. E-mail: info@kagedeko.dk

 

- Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:

_____________________________________________

Ordrenr. eller Fakturanr: ____________ 

- Bestilt den :  ________________

- Modtaget den:  ________________


- Forbrugerens navn ______________________________________


- Forbrugerens adresse ______________________________________


- Forbrugerens underskrift ______________________________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Dato: ____________

 

Vilkår opdateret pr. 12.02.2020. Version: 2020.2