Betaling med betalingskort

Betalingskort

Nå du afslutter din ordre, kan du vælge hvorledes du vil betale. Vælger du betalingskort, kan du betale med f.eks. Dankort, Visa/Dankort og de mest gængse kredit og debet kort.
Når du efterfølgende har godkendt ordren, bliver du sendt til en sikker SSL forbindelse, hvor du skal indtaste dine kortoplysninger, som bliver valideret hos NETS.
Godkendes kortet, får du en bekræftelse herpå. Bliver kortet ikke godkendt, får du mulighed for at rette evt. fejlindtastning og prøve igen.

Når betalingen er godkendt, sættes behandlingen af din ordre i gang. Vi hæver først pengene når varen er afsendt.

Kontrolcifre

Kontrolcifre er et trecifret tal - typisk de tre sidste tal i en talrække - som er trykt bag på langt de fleste betalingskort.
Denne ekstra kontrol er indført for at øge sikkerheden ved internetbetalinger.
Selvom du ikke har kontrolcifre på dit kort, kan du stadig handle på internettet. Men har du kontrolcifre skal de opgives, når du bliver bedt om det. NETS tjekker, at oplysningerne om kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre er fra samme betalingskort.

Sikkerhed

Vi bruger sikkerhedsprotokollen SSL, som krypterer information mellem Internet browser (kortindehaveren) og Internet server. Det betyder, at de oplysninger du afgiver ved betaling med et betalingskort, beskyttes under overførelsen fra din computer. Oplysninger om kortnummer osv. opbevares aldrig af os, og udveksles udelukkende med Nets til godkendelse af betalingen.