Om os

Hos os finder du et bredt udvalg af ting til din kage og fest. Vi udvælger det bedste kagepynt, som vi selv kan finde ud af at bruge og som man ikke behøver være "bagedyst" deltager for at finde ud af at lave. 

Vi har sukkerprint, kagepynt, festartikler og meget mere. Du finder altid kagepynt og festartikler, som passer til de forskellige højtider, mærkedage og alt derimellem. Hos Kagedeko er det vores mission, at levere produkter, der hjælper dig til nemt at lave flotte kager, uden at det kræver en konditor uddannelse.

Vi har gjort det nemt for dig og derfor kan du nu shoppe efter et bestemt tema til din fest. Du kan selv håndplukke det du ønsker, eller købe en samlet pakke med alt du behøver.
Hos Kagedeko printer vi også selv sukkerprint. Så hvis du vil lave en personlig kage til en du holder af, kan du i designeren uploade dine egne billeder og selv opsætte printet som du ønsker.

Vi er naturligvis godkendt af fødevarestyrelsen og alle de produkter vi forhandler, er godkendte efter danske- og EU regler. Det er din sikkerhed for, at produkterne trygt kan benyttes.

Vi vil så gerne yde en god service, så tøv endelig ikke med at ringe til os, hvis du har nogen spørgsmål.

Rigtig god bagelyst!

 

De bedste hilsner

Pernille & Charlotte

.

Firma information:
Kagedeko
Ole Rømers Vej 18
8670 Låsby

Email: info@kagedeko.dk
Telefon: +45 7199 3108
CVR: 40786309
Etableringsår: 2007
Selskabsform: Personlig ejet

Afhentning (efter aftale) og returnering af varer:
Kagedeko
Ole Rømers Vej 18
8670 Låsby