Funcake Fondant - Sort  - 1 kg
Funcake Fondant - Sort  - 1 kg

Funcake Fondant - Sort - 1 kg

Funcake

Varen er på lager - Levering 1-3 dage

Funcake Fondant - Sort  - 1 kgLæs mere
95,00 DKK
 
 

PRODUKT BESKRIVELSE

Sort er den sværeste farve selv at farve! Så derfor har jeg fået 1 kg sort fondant hjem. 

FunCakes fondant er meget fleksibelt, glat og let at bruge på grund af dets fine struktur og formbarhed. Fondanten er temmelig blød og hærder helt efter forarbejdning. FunCakes fondant Denim Blue har en dejlig blå farve og en lækker vaniljesmag. FunCakes fondant fås i mange forskellige farver.

På grund af sin satinfinish er FunCakes-fondanten perfekt til at dække en kage med skarpe kanter. Ønsker du at skære kager ud af fondanten, end du er sikker på at få pæne, rene og skarpe udskæringer. Fondantens gode evner gør den velegnet til alle, fra begyndere til professionelle!

Med FunCakes fondant kan du nemt modellere eller oprette forskellige former og design. Fondanten er også velegnet til at skabe dekorationer. Til 250 g fondant tilsættes en fuld teskefuld med Tylosepulver. Æltes godt inden brug og rulles ud på et tyndt lag melis.

Der er 1 kg sort fondant i pakken. 

SPECIFIKATIONER

Ingredienser:

sukker (79%), vegetabilsk fedt (palmekerne, palme), glukosesirup, vand, fugtighedsbevarende middel: E422, emulgator: E471, fortykningsmiddel: E415, E466, naturlig aroma, konserveringsmiddel: E200, syre: E330, farve: E153.

Kan indeholde spor af: nødder.

Dette produkt er Halal, Kosher D og glutenfri (NL-090-019) certificeret. Funcakes fondant er velegnet til vegetarer og veganere.


Vores varenr: f20530