Sugarflair -chokolade guld farve - 35g
Sugarflair -chokolade guld farve - 35g

Sugarflair -chokolade guld farve - 35g

sugarflair

Udsolgt

Sugarflair -chokolade guld farve - 35gLæs mere
47,00 DKK
Der er ikke flere på lager. Kontakt os for evt. leveringstid.

PRODUKT BESKRIVELSE

Guld farve fra Sugarflair.

Den hvide chokoladefarve fra Sugarflair er ideel til din chokoladefarve. Chokoladefarven er ideel til at dekorere dine egne transferark og tilføje dramatiske farver til chokoladearbejdet generelt. Den er lavet af farvet kakaosmør, og dette udvalg af fabelagtige chokoladefarvninger er specielt designet til at tilføje flotte chokolader. De er alsidige og lette at bruge, hvilket gør det enkelt at lave håndlavede chokolader med en forskel. Varm dem blot forsigtigt i en mikrobølgeovn for at smelte farverne, børst derefter farvningen over en chokoladeform eller på et pvc ark for at skabe farverige mønstre, der vil transformere dit chokoladearbejde.

Brugsanvisning: Fjern låg og mikrobølgeovn på fuld effekt (800 w) i 10 sekunders intervaller, indtil indholdet er begyndt at smelte. Rør godt om og gentag, indtil det er fuldt smeltet. Alternativt kan du smelte farven ved at placere gryden i varmt vand.

Vær opmærksom på, at udseendet på disse farver i bøtten kan forårsage alarm på grund af "skimmelsvamp", hvide markeringer og cirkulære mærker på kakaochokoladen. Vi kan forsikre dig om, at disse mærker ikke er skimmel, og at de er en naturlig separationsproces, kendt som kakaosmørblomst eller "fedtblomst." Denne "blomstring" er forårsaget under fremstillingsprocessen, når farvningen afkøles eller hærdes, hvorved der dannes ujævne krystaller. For at formen kan vokse kræver det vand, og chokolade klassificeres som vandfri (indeholder ikke vand). Hvis du smelter chokoladen igen, forsvinder mærkerne, og den fungerer og smager som forventet.

Maksimal anvendelig dosis: den nødvendige mængde.

Dette produkt er: nøddefrit, velegnet til vegetarer, velegnet til veganere.

SPECIFIKATIONER

Ingredienser: kakaosmør, farve: E171.
Vores varenr: c503