Multipack fondant jul - 5x100g - Funcakes
TILBUD
Multipack fondant jul - 5x100g - Funcakes

Multipack fondant jul - 5x100g - Funcakes

Funcake

Udsolgt
Multipack fondant jul - 5x100g - Funcakes

Læs mere
40,00 DKK
Der er ikke flere på lager. Kontakt os for evt. leveringstid.

PRODUKT BESKRIVELSE

FunCakes sukkerpasta multipakket Halloween indeholder hvid, grøn, grå, rød og sort fondant og har en lækker vaniljesmag.

De separat pakket farver på 100 g er perfekte til at skære ud med udstikkere og lave dekorationer på kager, cupcakes eller småkager.

Disse små pakker er også perfekte, hvis du vil dekorere lækkerier med børn.

Ælt godt inden brug, rul ud på et tyndt lag flormelis og skær forskellige former ud. Du kan også bruge sukkerpastaen til modellering eller oprette forskellige former og designs. Hvis du vil, kan du bruge noget tylo -pulver til at gøre sukkerpastaen mere fast.

FunCakes sukkerpasta med lækker vaniljesmag, meget fleksibel, glat og let at bruge på grund af sin fine struktur. Fondanten er blød, smidig og hærder fuldstændigt efter behandling.
De fem populære farver i denne multipakning er perfekte til dekoration på kager, cupcakes og småkager. Når du skærer former ud af sukkerpastaen, er du sikker på at få pæne, rene og skarpe udskæringer.

Sukkerpastaen er også velegnet til at lave dekorationer, du kan nemt modellere eller oprette forskellige former og designs.
Opbevaring: opbevares på et tørt, mørkt sted, 15 ° C - 20 ° C.

Indhold: 5x100 g.
Følgende proces anbefales for det bedste resultat: Lad sukkerpastaen komme til stuetemperatur. Ælt sukkerpastaen fast, til den er glat og elastisk. Støv arbejdsfladen med en smule flormelis og rul fondanten ud med en kagerulle til en jævn form (2-3 mm tyk). Vend sukkerpastaen en fjerdedel for at forhindre klæbning. Er der stadig små revner synlige på kanterne, når fondanten rulles ud? Ælt igen fast, indtil kanterne er glatte, når de rulles ud. Så er sukkerpastaen klar til brug.
Følgende proces anbefales for det bedste resultat:
Lad fondanten ligge i rum temperatur.
Ælt med hænderne, fondanten, indtil den er glat og elastisk.
Drys bordpladen med lidt flourmelis, og rul fondanten ud med en kagerulle til en jævn  tykkelse(2-3 mm tyk).

Er der stadig små revner på kanterne, når fondanten rulles ud? Ælt igen  indtil kanterne er glatte, når du ruller ud. Så er fondanten klar til brug.

SPECIFIKATIONER

Ingredienser: sukker (80%), glukosesirup, vegetabilsk fedt (palme kerne, palme), vand, fugtighedsbevarende middel: E422, fortykningsmiddel: E415, E466, konserveringsmiddel: E200, syre: E330, naturlig aroma, farve: E102, E129, E133 , E153.

E102, E129: kan have en negativ effekt på aktivitet og opmærksomhed hos børn.

Kan indeholde spor af: NØDDER.

Dette produkt er Halal, Kosher og glutenfrit certificeret. Funcakes fondant er velegnet til vegetarer og veganere.
Vores varenr: f20390