Kakaosmør pulver 75g - callebaut
Kakaosmør pulver 75g - callebaut

Kakaosmør pulver 75g - callebaut

callebaut

Varen er på lager - Levering 1-3 dage
Kakaosmør pulver 75g - callebaut

Læs mere
39,00 DKK
 
 

PRODUKT BESKRIVELSE

Kakaosmør i pulverform. Mycro fra Callebaut
Kakaosmør er et rent produkt fra kakaobønnen som opstår ved produktionen af chokolade. Blandes i den smeltede chokolade, så din chokolade bliver nemmere at arbejde med, og mere drøj. Chokoladen bevarer både den blanke
overflade og det rette knæk.
Smelt chokoladen ved ca. 40-50 grader.
Tilsæt kakaosmør og rør godt.
Chokoladen er klar til brug når temperaturen har nået ca. 29-32 grader.

Meget drøj, brug kun 10 gram pr. 100 g. chokolade.

SPECIFIKATIONER

Ingredienser: Kakaosmør pulver fra Callebaut - 75g
Vores varenr: sw6009