Erhverv / Offentlig

Det er muligt som Erhverv eller Offentlig institution, at oprette en konto hos os. Som offentlig institution kan der bestilles via elektronisk faktura.

Varer kan også bestilles via e-mail eller telefon. Ved telefonisk bestilling, vil vi dog gerne, at en konto oprettes inden via e-mail. Der skal fremsendes information om institution, kontaktperson, adresse og EAN nr. mv. Herefter bliver der fremsendt et kundenr. der kan benyttes ved fremtidige bestillinger.

Der ydes 30 dages netto som udgangspunkt til offentlige institutioner. Se endvidere afsnittet om elektronisk fakturering.

Erhverv

Det er altid muligt at bestille som erhverv i vores internet butik. Vælg Erhverv som kunde type. Ønskes en konto med kredit, skal der ansøges om dette. For at ansøge om konto, er det en forudsætning at firmaet har CVR nummer, og har forventning om regelmæssig handel hos os.

Fremsend information om Firmanavn, adresse, kontaktperson samt CVR nr. pr. e-mail. Vi anbefaler at I ved første bestilling, bestiller varer på normal vis i vores webshop, og herefter ansøger om at få kontoen opgraderet.
Der ydes 14 dages netto som udgangspunkt til erhvervskunder. Dog skal første bestilling altid betales forud, via kort eller pr. efterkrav med mindre anden aftale foreligger.

Der er ingen faste rabataftaler forbundet med konto oprettelse. I særlige tilfælde kan der ydes rabat baseret på enkeltstående større ordrer, eller baseret på et større indkøb over de seneste 12 måneder.

Aftaler forhandles individuelt ved at kontakte os.