Persondatapolitik

Retningslinjer for behandling af personoplysninger

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og give dig den bedst mulige oplevelse når du benytter vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning længere nede) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem samt hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores retningslinjer.

Generelt skal du være opmærksom på, at du som internetbruger efterlader dig elektroniske spor, og at det giver andre mulighed for at følge din færden på nettet.

Hvilken information indsamler vi om dig?

1. I forbindelse med køb

Når du vil indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail adresse
  • Telefonnummer
  • Betalingsoplysninger

Vi behandler disse oplysninger i forbindelse med ekspederingen af dit ordre, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Oplysningerne gemmes i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes. Har du i forbindelse med køb sat kryds i feltet "Modtag vores nyhedsbrev om nye produkter, tips og aktuelle tilbud." behandler vi din e-mailadresse, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@kagedeko.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Har du bestilt med levering med fragtfirma, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse endvidere blive udleveret til det valgte fragtfirma (pt. Postnord eller GLS) med henblik på levering af din ordre.

Når et køb afsluttes registreres endvidere den ip-adresse der er blevet brugt til købet, og tidspunktet for købet. Det er udelukkende et værn mod snyd.

2. Cookies

Dette website anvender cookies til teknisk funktionalitet, trafikmåling og markedsføring. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Den gør det muligt at genkende din computer/IP-adresse og samle informationer om, hvilke sider og funktioner du besøger.

Vi benytter for eksempel en cookie til oplysninger om brugerens adfærd f.eks. registrering af varer som lægges i en indkøbskurven.

Vi gør også brug af tredjepartscookies, dvs. en cookie der oprettes af andre end os. Nedenfor kan du se en liste over tredjeparts cookies vi anvender:

  • Præference cookies:
    - Tawk - Anvendes til online Chat hvis denne funktion benyttes af den besøgende.
    - Addwish - Optimering af søge boks på vores side samt visning af relaterede produkter mv.
  • Statistik cookies:
    - Google Analytics - Til indsamling af statestik over vores brugers besøg og adfærd på websitet
  • Marketing cookies:
    - Google Adwords - Markedsføring og statestik på baggrund af annoncer vist på Google / Google Shopping.
    - Facebook - Bruges til at vise en "synes godt om" knap og information om hvilke af dine Facebook venner synes godt om. Facebook giver endvidere adgang til et statistik værktøj (Facebook Insights), der viser information omkring brugen af Facebook.

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. På www.kagedeko.dk anvendes session cookies til for at holde styr på de enkelte besøgende mens de navigerer rundt på hjemmesiden. Session cookies gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din web-browser.

Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering 

Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måltrafikken på websitet. 
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

3. Datasikkerhed 

Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Oplysningerne vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter. Dette sker blandt andet til behandling af dine betalingsoplysninger (Quickpay), og til udsendelse af nyhedsbrev hvis du aktivt tilvælger dette (Mailchimp). Vi har indgået databehandleraftaler alle tredjeparter vi benytter, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Kontakt vedr. personoplysninger

Dataansvarlig er Indehaveren af Kagedeko.
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos KageDeko, skal du rette henvendelse på info@kagedeko.dk eller telefon +45 7199 3108. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Kun kodeord til at logge ind gemmes krypteret.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Sidst opdateret 24.05.2018

Kagedeko.dk er godkendt af fødevarestyrelsen
Betalingsmetoder
Kagedeko.dk . Århusvej 14 . 8670  Låsby . T: +45 7199 3108 . E: info@kagedeko.dk . CVR: 30940334